El Consell Comarcal vol crear un Servei d’Atenció Integral LGBTI

Es vol garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals

El proper dijous 17 de maig se celebrarà el Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia, amb l’objectiu de sensibilitzar la societat contra la discriminació del col·lectiu LGTBI. És una jornada de sensibilització, reflexió i denúncia contra les agressions físiques, intel·lectuals i morals de les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

En aquest marc, dimecres 16 de maig, el Consell Comarcal del Baix Llobregat ha organitzat una jornada, adreçada a regidors i regidores de l’àmbit de LGTBI, Igualtat, Joventut i Serveis Socials, i en la que intervindran el president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, la consellera de Dones, Gent Gran i LGBTI, Vicky Castellanos, i la directora general de la Direcció d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata.

principal 0

L’objectiu de la jornada serà desenvolupar el model local de la prestació del Servei d’Atenció Integral per les persones LGBTI, tal com estableix la Llei 11/2014, del 10 d’octubre per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.

En aquest sentit es signarà l'acord entre la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els ajuntaments de la comarca, per al desenvolupament del Servei d'Atenció Integral Local per a les persones LGTBI.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
154

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix