Martorell acollirà l’Esplaiada 2018 amb rècord de participació

Se celebrarà de l’11 al 13 de maig sota el lema “Obrim els ulls, obrim les portes”

L'Esplaiada 2018, la trobada general d'Esplais Catalans, se celebrarà a Martorell els dies 11, 12 i 13 de maig. La trobada assoleix enguany un rècord històric de participació i reunirà 2.800 persones (2.200 joves i infants i 600 monitors) de 51 esplais diferents sota el lema 'Obrim els ulls, obrim les portes', que servirà per a reivindicar la inclusió i la diversitat.

Irene Torrecilla Xavier Fonollosa i Cristina Dalmau amb el cartell de lEsplaiada 18

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, durant la seva presentació va agrir als organitzadors haver triat Martorell com a seu de l'Esplaiada i ha destacat que "la inclusió, la diversitat i la pluralitat són valors transversals de la societat i que nosaltres també reivindiquem amb força". En la mateixa línia, la presidenta d'Esplais Catalans, Irene Torrecilla, ha explicat que "volem reivindicar l'esplai com un espai en el qual no hi cap la diferència i reflexionarem sobre com ser més inclusius". Per la seva banda, la regidora de Benestar Social i Joventut de l'Ajuntament de Martorell, Cristina Dalmau, ha remarcat que Martorell acollirà una trobada "amb una xifra rècord d'assistents."

El programa de l’Esplaiada inclou activi­tats de coneixença, dinàmiques per grups d’edat i un gran acte el dia 13, a partir de les 12.30h, a la plaça de les Cultures de Martorell.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix