Ràdio Sant Boi inicia una nova etapa

Imprimeix

L'emissora municipal inaugurarà dissabte 12 de maig les instal·lacions del carrer de Jaume I

Després de gairebé 30 anys als locals del carrer de Torras i Bages, Ràdio Sant Boi obre una nova etapa en unes instal·lacions més grans i funcionals, situades a peu de carrer de Jaume I i amb equips i mitjans tècnics renovats. Aquest dimecres 9 de maig ja es començarà ha emetre des dels nous estudis.

6D5A59941

Un gran estudi central permetrà acollir públic i actuacions musicals de petit format. La nova seu, situada davant de l'Escola de Música Blai Net, també compta amb una àmplia redacció i un estudi d'enregistrament més espaiós que l'actual. El disseny i la ubicació dels estudis permetran veure el desenvolupament dels programes de ràdio des del carrer mateix.

Actes previstos

Aquest dissabte 12 de maig al matí tindrà lloc la inauguració dels nous locals. L'acte començarà amb una cercavila des dels vells estudis de Torras i Bages fins a la nova seu de Jaume I. Després hi haurà actuacions musicals, concursos i un tast gastronòmic de productes de proximitat. A les 13 h l'alcaldessa, Lluïsa Moret, inaugurarà oficialment els nous estudis.

6D5A6008

Al llarg del matí també es farà un programa especial amb entrevistes a moltes de les persones que han fet possible Ràdio Sant Boi des de la seva fundació l'any 1980 fins ara, protagonistes del present i el futur de Ràdio Sant Boi (professionals de l'emissora, persones col·laboradores, entitats...).

Els nous estudis de Ràdio Sant Boi són el resultat de l'aposta per la comunicació local de proximitat. L'Ajuntament entén la ràdio com un mitjà que presta un servei públic a la ciutadania i que ofereix espais de participació a les entitats i altres col-lectius. RSB es va fundar l'any 1980 i duu per tant prop de 40 anys en antena.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat-Ràdio Sant Boi