Una vintena de vehicles participen en el 2n Ral·liantic de Gavà

Imprimeix

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, va lliurar una placa per recordar a Ramon Cassadó, antic president i fundador de l’entitat

Diumenge al matí es va celebrar, en el marc de la Fira d’Espàrrecs de Gavà, la segona edició del “Ral·liantic” organitzat per l’Associació de Vehicles d’Època del Baix Llobregat. Hi han participat més d’una vintena de vehicles, tant cotxes com motocicletes, de totes les èpoques, varietats, models i procedències.

Captura de pantalla 2018 04 30 a las 07.54.29

Captura de pantalla 2018 04 30 a las 07.54.40

Els associats d’aquesta entitat col·laboren cada any amb la Fira exposant els seus vehicles en un racó de la plaça de Jaume Balmes, però l’any passat van començar a fer una passejada pels carrers de la ciutat que enguany, malgrat la pluja, ha tingut continuació.

Captura de pantalla 2018 04 30 a las 07.54.11

Homenatge

Abans del tret de sortida s’ha produït un moment molt especial. En un petit acte d’homenatge, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha lliurat una placa a l’actual president de l’associació, Manuel Rivas, en record del seu predecessor, Ramon Cassadó, que va fundar i presidir l’entitat durant quasi dues dècades i ens va deixar el passat 2017.

Raquel Sanchez ha lliurat una placa per recordar a Ramon Cassado antic president de lentitat 696x392

Sánchez va recordar a Cassadó com “una persona molt important a Gavà i en bona part responsable de la presència d’aquesta mostra de vehicles antics que fa anys que tenim aquí a la Fira”. L’alcaldessa va destacar també que Cassadó “sempre va ser un home molt implicat amb la ciutat i amb les activitats culturals a través de la seva passió pels vehicles antics, i amb aquesta placa li fem un petit homenatge.”

Manuel Rivas, de la seva banda, es va emocionar recordant al Ramon Cassadó i va voler destacar que “la seva il·lusió sempre havia estat que l’associació continués, i això és el que estem fent”. Rivas també va recordatr que “el que a ell li hauria agradat molt i mai va poder aconseguir és fer aquest recorregut per la ciutat que enguany fem per segona vegada, així que continuarem fent-lo cada any.”

 

Redacció / Fotos: Gvà Televisió-Aj. Gavà