L’Ajuntament promociona l’ús del MolinsBUS

Imprimeix

Es canvia el logotip del servei, el nom d’algunes parades, s’instal·la quatre noves marquesines, es modifiquen els horaris i es podrà conèixer en temps real l’arribada de l’autobús a través d’un app

L’Ajuntament de Molins de Rei ha impulsat una bateria d’actuacions per facilitar i promoure l’ús del bus urbà de la vila, més conegut com MolinsBUS. Horaris més adaptats a les necessitats, nova imatge, més marquesines, tríptics informatius i una app amb informació a temps real seran nous incentius per l’ús del transport públic municipal.

Canvis

Els canvis en el MolinsBUS permetran donar més notorietat al servei i millor atenció als usuaris. Una de les principals novetats és el canvi del logotip del servei, així com el canvi de nom d’algunes parades, que passaran a agafar l’equipament més proper com a referència per ubicar millor als usuaris. Aquest canvi d’imatge es veurà progressivament en els vehicles, així com en les parades i el material informatiu.

Pel que fa als horaris, des del passat 3 d’abril, les tres primeres expedicions de les línies MB1 i MB2 s’avancen 10 minuts per facilitar l’accés dels estudiants als dos instituts de la vila. D’aquesta manera es garanteix que arribin puntuals a classe i es contribueix a una mobilitat més sostenible i menys contaminant.

D’altra banda, l’AMB ha instal·lat quatre marquesines noves a la Rambla de La Granja cantonada amb el passeig del Terraplè; al carrer Sínies, davant del CAP i al carrer Canal de la Infanta. L’AMB també ha incorporat el MolinsBUS dins de les funcionalitats de l’app gratuïta AMB:MOBILITAT. Aquesta aplicació per a dispositius mòbils permet conèixer en temps real l’arribada del bus a la nostra parada.

Tota aquesta informació estarà recollida en un tríptic del qual se n’han editat 3.000 exemplars i que també conté un plànol actualitzat dels recorreguts i horaris de les tres línies. El tríptic es podrà trobar en els vehicles de MolinsBUS i en els principals equipaments municipals.

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei