Sant Esteve lliura els premis Sesrovirenc de l’Any 2017

La cantaora Rosalía i a l’escriptora Núria Pradas van ser guardonades a l’edició d’aquest any, on també van ser distingits com a Entitat a l’Escola Taekwondo Sesrovires i el projecte “Roureda, posa’t guapa!”, a l’Activitat

El Casal Cultural el Casino va acollir, com ja és tradició en el marc de la diada de Sant Jordi, l’acte de lliurament dels premis Sesrovirenc de l’Any. En aquesta 18a edició, s’han reconegut la cantaora Rosalía i l’escriptora Núria Pradas en la categoria de Persona, l’Escola de Taekwondo Sesrovires en la d’Entitat i el projecte “Roureda, posa’t guapa!” en el d’Activitat.

ROSALIA I ALCALDE

Aquesta ha estat la primera vegada que el guardó a la Persona es lliura exaequo. La comissió dels premis ha atorgat el Sesrovirenc de l’Any 2017 a la persona a la cantaora Rosalía per l’èxit assolit i l’esclat artístic en el seu debut discogràfic, Los Ángeles, fruit de la seva perseverança i treball que l’ha portat a escenaris com Nova York, Miami o Montreal. Ha rebut diversos reconeixements entre els quals destaquen els premis Rockdelux, Ruido, i la nominació als Grammys llatins. La mateixa artista va recollir el guardó amb paraules d’agraïment al seu poble.

Rosalía ha compartit premi amb Núria Pradas, qui no ha pogut estar present a l’acte. L’escriptora sesrovirenca compta amb una trajectòria reconeguda i consolidada, amb més d’una seixantena de títols publicats, i és un referent dins l’àmbit literari nacional i local. Durant l’any 2017 l’obra Somnis a mida s’ha traduït fins a 15 llengües i la darrera novel·la L’Aroma del Temps compta ja amb quatre edicions en tan sols dos mesos.

En la categoria de l’Entitat, el guardó ha estat per l’Escola Taekwondo Sesrovires per la seva capacitat emprenedora i d’innovació, i per la voluntat pedagògica i lúdica dels seus projectes. Amb més de 200 alumnes, l‘escola ha aconseguit l’any 2017 més de 200 medalles entre les quals destaca l’or en el Campionat d’Espanya de Clubs.

El Sesrovirenc de l’any a l’Activitat 2017 ha estat pel projecte “Roureda, posa’t guapa!”, una iniciativa de l’AMPa del centre que ha sabut aglutinar tota la comunitat educativa, alumnes, famílies, docents i professionals, amb l’objectiu de transformar els espais del centre educatiu en espais d’aprenentatge lúdic.

Els premiats s’han endut una peça pintada per l’artista sesrovirenc Fran Pérez. La vetllada ha estat amenitzada amb música del grup Painomi i l’actuació final de SESdansa.

PREMIATS I COMISSIO SESROVIRENCS ANY 2017

Reconeixement al poble

Els premis Sesrovirencs de l’Any són un reconeixement explícit a persones, activitats o entitats del municipi que per algun motiu o un altre han destacat durant l’any anterior a la convocatòria dels premis. En aquesta edició, i tenint en compte els fets que es van viure el passat 1 d’octubre al municipi, la comissió ha demanat un reconeixement al poble de Sant Esteve Sesrovires pel seu coratge en la defensa dels valors democràtics, cultura de la pau i solidaritat expressats aquell dia. Aquest reconeixement es recull en una placa que deixa testimoni d’aquests valors.

Redacció / Fotos: Aj. Sant esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
96

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix