Sant Boi commemorarà demà el Dia de la Visibilitat Lèsbica

L'Ajuntament baixllobregatí ha incorporat mesures vinculades al desplegament de polítiques LGTBI

Sant Boi de Llobregat ha decidit sumar-se a la commemoració del Dia de la Visibilitat Lèsbica, que es commemora demà, 26 d'abril, per deixar palesa la seva aposta pel respecte a la diversitat d'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, desplegant la bandera del moviment lèsbic al balcó de l'Ajuntament i il·luminant la façana amb els colors de l'Arc de Sant Martí.

El Dia de la Visibilitat Lèsbica se celebra com una forma d'exigir igualtat de drets per a les lesbianes i trencar amb la doble discriminació que pateixen (per ser dones i per la seva orientació sexual). Aquest dia es fa una crida a les lesbianes a fer-se visibles a l'espai públic, per tal de defensar les seves realitats, necessitats i drets, i esdevenir així referents socials positius que contribueixin a l'eliminació dels prejudicis, l'homofòbia i les lgtbifòbies entre la població.

foto bandera balcc3b3 ok

L'any 2014 el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per erradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. Es tracta d'una de les legislacions més avançades d'Europa en aquest sentit.

Compromís municipal

L'Ajuntament de Sant Boi s'ha sumat a aquest compromís i ha incorporat al Pla de Govern 2015-2019 mesures vinculades al desplegament de polítiques LGTBI. L'obertura del Punt d'Informació i Assessorament LGTBI, adherit a la Xarxa de Serveis d'Atenció Integral de Catalunya i en coordinació amb la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya, és un exemple d'aquest compromís, així com la campanya Sant Boi és Diversa.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix