Ràdio Molins de Rei lliura els seus premis anuals

La mestra Ernestina Conde va rebre el Premi Trajectòria 2018

El teatre de La Peni va acollir la gala dels Premis Ràdio Molins de Rei. Una edició on Ernestina Conde va obtenir el Premi Trajectòria 2018, en aconseguir el 41,7% dels vots. A més es va concedir set premis més a persones i organitzacions vinculades o amb la vila o amb la ràdio.

Ernestina Conde ha estat mestra durant més de 40 anys a Molins de Rei, impartint classes a pràcticament totes les escoles de la vila. També va participar en mobilitzacions per millorar la qualitat de l’ensenyament. Tot plegat va merèixer el reconeixement del Premi Trajectòria entre les persones que durant dues setmanes van emetre els seus vots telefònics o a través d’una plataforma electrònica de votació. Ernestina Conde va imposar-se, per poca diferència, als altres dos candidats: el músic Manel Cordero i el fundador de l’empresa social Solidança, Josep Maria Fisa.

Altres premis

Durant la gala també es va premiar la feina feta per altres persones i entitats. Concretament, el Premi Valors va ser per l’Agrupació de Defensa Forestal Puigmadrona-Olorda, pel seu compromís amb la salvaguarda del nostre entorn natural i la seva dedicació que va més enllà de les funcions bàsiques de prevenció i extinció d’incendis. El Premi Innovació se’l va endur Scutum, una empresa que dissenya i fabrica motos elèctriques i que fa un any va inaugurar la seva factoria a Molins de Rei, pionera a Europa. El Premi Cultura es va atorgar a Eva Moreno, actriu, escriptora i recentment nomenada Mestre en Gai Saber. I el Premi Impuls va anar a parar a la cooperativa de dones COLIM, que finalitzarà la seva activitat aquest 2018 després de gairebé 38 anys de dedicació en el sector de la neteja i que ha hagut de fer front a la competència de grans empreses d’aquest sector.

adf premis molins

scutum

Els premis Ràdio Molins de Rei també volen posar en valor la feina feta tant pels col·laboradors de la ràdio, com per destacats professionals dels mitjans de comunicació del país. Enguany, el Premi Comunicació “Miquel Armengol” es va concedir a la periodista Rosa Badia, que treballa des de 1978 a SER Catalunya, on condueix el magazín “Tot és comèdia” i és la responsable, des de fa gairebé 40 anys, del programa “Cap nen sense joguina”, una marató radiofònica de 20 hores on se subhasten objectes cedits per famosos, per donar als infants el dia de Reis.

rosabadia premis molins

Finalment, el jurat format pels treballadors de la ràdio i l’equip de comunicació de l’Ajuntament, va atorgar el Premi Micròfon a Margarida Casadesús, presentadora dels programes de música clàssica i òpera El Concert i La Veu, i col·laboradora a la ràdio des de fa gairebé 30 anys. El Premi Ràdio es va lliurar al programa Ready to Play dedicat al món dels videojocs, jocs de taula i al món “gamer” en general, conduï per Xavi Solé, Anna Fernández, Jordi Fernández, Rafael Pérez i Vicenç Sanz.

DbP0T7wW0AECH9E

La gala, que van conduir els periodistes de “la nostra” Sílvia Artés i Oriol Romeu, va ser amenitzada per “La Banda dels Premis” i va comptar també amb les actuacions de les vocalistes Marta Tugas i Laura Planas.

 

Redacció / Fotos: Ràdio Molins de Rei- Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix