Comença la Primavera en bici de Sant Joan Despí

La campanya arrenca cap aquest diumenge 22 d'abril amb la primera sortida en bici des del recinte firal

Aquest cap de setmana arrenca a Sant Joan Despí la 24a edició de la 'Primavera en bici', una campanya que vol fomentar l'ús de la bicicleta entre la ciutadania i gaudir de la ciutat pedalant sobre aquest vehicle de dues rodes. El programa de la 'Primavera en bici' inclou dues sortides (22 d'abril i 6 de maig) i la Festa de la Bicicleta (27 de maig).

La primera jornada comença el 22 d'abril amb una sortida en bicicleta que recorrerà tots els barris de la ciutat. La cita és a les 11.30 hores al recinte firal (avinguda Mare de Déu de Montserrat) on s'entregarà una samarreta a tots els participants. A les 12 hores començarà la bicicletada, amb un recorregut d'uns 7 kilòmetres que durà els participants pels parcs de La Fontsanta i de Torreblanca i per diferents carrils bici, entre altres atractius. A l'arribada hi haurà un refrigeri per als participants.

primavera en bici

La segona sortida en bici es farà el 6 de maig. El punt de partida serà a les 12 hores a la rambla de Josep Maria Jujol, amb dos recorreguts: un circuit urbà de 6,5 kilòmetres i un circuit urbà i pel riu de 12 kilòmetres. L'arribada serà a la pista del Sol Solet on es repartirà aigua i fruita als ciclistes. En aquestes sortides en grup cal portar casc i alguna beguda per avituallar-se durant el recorregut. 

El darrer acte del programa de la 'Primavera en bici' serà el 27 de maig, amb la Festa de la Bicicleta. De 10.30 a 14 hores, la plaça de l'Ermita i el tram de vianants del carrer del Bon Viatge acolliran activitats com ara tallers, jocs amb bicicletes o una mostra de bicis curioses.

30 Dies en Bici

Paral·lelament a la celebració de la 'Primavera en bici', a Sant Joan Despí continua en marxa la campanya 30 Dies en Bici, una iniciativa de caràcter global que vol promoure l'ús diari i quotidià de la bicicleta. Per a assolir aquest objectiu, es planteja una acció intensiva: pedalejar a qualsevol lloc, cada dia, durant almenys 21 dies del mes. Les persones que participin poden optar al sorteig d'un patinet i d'una bicicleta. L'únic que han de fer és compartir les seves experiències en bici a la xarxa social Instagram fent servir l'etiqueta #30diesenbiciSJD i signar el compromís que trobaran a la web http://30diasenbici.com/ciudades/sant-joan-despi.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix