Sant Boi de Llobregat acollirà demà una desfilada inclusiva

Imprimeix

Models amb diversitat funcional (física, psíquica o sensorial) mostraran la seva professionalitat a la passarel·la

Demà dissabte, dia 21 d'abril, a les 19 h, tindrà lloc una desfilada inclusiva al Centre Comercial Sant Boi per apropar el món de la moda a l'àmbit de la diversitat funcional com a mitjà d'integració, normalització i inclusió. Aquesta desfilada està organitzada per l'Ajuntament, l'Associació Upa Diver's i l'Agència i Escola de Models Arnelia World, a través del seu projecte Integra World, amb col·laboració de Kiabi i del Centre Comercial Sant Boi (Alcampo).

L'objectiu d'Integra és donar a conèixer una visió nova i normalitzadora dins del món de la moda i la publicitat. D'aquesta forma, es dona una visibilitat positiva a models professionals amb diversitat funcional (física, psíquica o sensorial).

DESFILADA INCLUSIVA SANT BOI 2018

Així, models del projecte Integra demostraran que la moda no té barreres. Tots ells s'han format per ser models professionals i compartiran passarel·la amb els seus companys i companyes, models Top de l'agència Arnelia World. Amb el seu afany de superació, la seva valentia i talent, aquests i aquestes models amb diversitat funcional demostraran una vegada més que són capaces de compartir il·lusió i professionalitat davant les càmeres, en el backstage , en la passarel·la o en el photocall.

Redacció / Fotos: Arxiu