Aymerich crida a la participació en el procés Decidim Can Ros i El Serral

L’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts i la presidenta de l’AV, María José Martínez, fan una crida a assistir a la sessió informativa del dissabte 21 d’abril

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha presentat aquest matí, juntament amb l’Associació Veïnal El Trèvol, l’Associació Islàmica per la pau i el Casal de la gent Gran de Can Ros, el procés Decidim Can Ros i El Serral. Amb aquests pressupostos participats, es decidirà on s’invertiran un total de 200.000 euros, amb l’objectiu de transformar el barri des del barri.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Maite Aymerich, que ha destacat la importància del procés pel municipi: “Si aquest barri funciona, Sant Vicenç també”, ha concretat. Aymerich ha afegit que la transformació de Can Ros i El Serral amb els pressupostos participats pot ser una forma d’abordar les problemàtiques d’una zona amb una gran densitat de població i molt afectada per la crisi.

L’alcaldessa ha subratllat que aquest i els diferents processos que s’han dut a terme a Sant Vicenç responen a una estratègia en la qual “el poble s’implica en la governança, més enllà de votar cada quatre anys”. En aquest sentit, Aymerich ha remarcat la importància que les propostes siguin vinculants i el fet que l’Ajuntament les implementi després.

També ha intervingut en la presentació la presidenta de l’AV El trèvol, María José Martínez, que ha fet una crida a tot el veïnat i les entitats per implicar-se en el procés: “Si hi col·labora tothom serà un procés molt bonic i el barri el notarà”. En aquesta línia, ha posat en relleu que el procés pot aportar cohesió entre les diferents entitats de Can Ros i El Serral, i alhora acostumar a la ciutadania a “lluitar pel barri, no només cada quatre anys”. Per aquest motiu, Martínez ha destacat la importància que les normes de la participació les defineixi la ciutadania en el mateix procés i no vinguin imposades: “Si no, no hi seríem”, ha remarcat.

Tant l’alcaldessa com la presidenta de l’Associació han fet una crida a assistir a la sessió informativa del proper dissabte 21 d’abril, a les 10.30 h, a l’Escola Juan Juncadella.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix