L’Ajuntament demana l’enderrocament de l’immoble en ruïnes a Esparreguera

Imprimeix

El consistori posa en marxa un procediment d’extrema urgència per enderrocar la casa que va quedar afectada per un despreniment a la façana i que ha provocat el tall del carrer Ferra Puig

El carrer Ferran Puig està tallat des de divendres i el trànsit s’ha redirigit cap a d’altres carrers, mentre l’ajuntament requereix als propietaris de l’immoble que duguin a terme un enderrocament d’extrema urgència.

La pluja insistent que ha caigut durant els darrers dies és la causa immediata d’aquest despreniment, però ja fa dies que s’observava amb preocupació l’estat de la casa. De fet, l’ajuntament havia enviat a la propietat un requeriment perquè es prenguessin mesures, sense obtenir resposta. El mal temps ha precipitat els fets. Ara el consistori reclama que s'enderroqui l’immoble de manera immediata, encara que també s’obre la possibilitat d’una execució subsidiària per part de l’administració si no s’atén la petició amb la urgència que caldria, vista la gravetat dels fets.

esparreguera38851

Rogeli de la Cruz, regidor d’Urbanisme, ha dit en declaracions a Ràdio Esparreguera que “s’ha comprovat que a les cases veïnes no hi hagi hagut danys sobre les estructures. Un pèrit dels bombers va entrar a dins de la casa ruïnosa i es va assegurar que no hi ha risc imminent d’esfondrament de l’edificació.”

 

Redacció / Fotos: Aj.Esparreguera