Mig centenar de persones donen suport al membre del CDR d’Esplugues

Els manifestants van recórrer els carrers del municipi pronunciant càntics com "totes som CDR" i "això no és democràcia és una dictadura"

Segons informa l’ACN, més de 500 persones van participar en una manifestació pels carrers d’Esplugues de Llobregat per expressar el seu suport al membre del CDR buscat per la Guàrdia Civil i a qui la Fiscalia de l’Audiència Nacional acusa de terrorisme i rebel·lió. Els manifestants van recórrer els carrers del municipi pronunciat càntics com “totes som CDR”, “això no és democràcia és una dictadura” o “llibertat presos polítics”. La protesta va acabar davant l’Ajuntament on es va llegir un manifest i es va cantar Els Segadors i L’estaca.

mani esplugues cdr 2

mani esplugues cdr 3

Cal recordar que la policia espanyola es va personar a casa d’aquest veí del municipi baixllobregatí ahir dimarts a quarts de vuit del matí per detenir-lo per haver dut a terme, segons l'acusació, tasques de “coordinació” en els denominats CDR, però no el va trobar i està en recerca i captura. La detenció està ordenada pel jutjat central d’instrucció número 6 de l’Audiència Nacional.

 

Redacció / Fotos: CDR Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix