Setmana de cooperació i solidaritat internacional a Begues

Entre les activitats es troba l’acte de la campanya “Tenim drets, teixim llibertats” promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Del 2 al 8 d’abril Begues està celebrant la seva primera Setmana de la Cooperació i la Solidaritat Internacional amb un conjunt d’activitats que volen conscienciar al conjunt de la ciutadania sobre diferents problemàtiques que tenen lloc més enllà de les nostres fronteres. En aquesta primera ocasió té una especial presència la campanya “Tenim drets, teixim llibertats” promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de la qual participa l’Ajuntament de Begues.

begues soli 3

D’aquesta manera la setmana s’iniciava amb dos tallers al voltant del tema central de la campanya metropolitana enguany: els drets d'asil, al medi ambient, a la salut i a la ciutat. Així el 3 d’abril es duia a terme un taller amb la gent gran de l’Espai Nou i avui els destinataris han estat els alumnes de l’escola Sant Cristòfor amb la voluntat de que els participants reflexionin sobre els drets de les persones refugiades i els problemes de sostenibilitat que se’n deriven. Durant els tallers s’han fet servir deixalles en l’elaboració de plantes i flors que formaran part de l’acte final de “Tenim drets, teixim llibertats” a la platja de la Nova Icària de Barcelona.

begues soli 4

Conte i cançó

La programació de la setmana seguirà avui, dia 5 d’abril, amb una hora del conte a càrrec de la Sara Genovart qui explicarà a la Biblioteca La Ginesta, a partir de les 17.30 h dues narracions, ‘La Malala, una nena valenta del Pakistan’ i ‘El somni de l’Amina’, destinades a fomentar entre els més petits l’esperit de la cooperació.

Ja el 7 d’abril, tindrà lloc al Centre Cívic El Roure un assaig de la cançó ‘Usküdar’ a càrrec de la Coral Montau qui interpretarà aquest mateix tema a l’acte final de la campanya ‘Tenim drets, teixim llibertats’. El punt i final a la setmana serà l’endemà amb l’acte del programa metropolità a Begues durant el qual es presentaran les activitats de cooperació d’enguany al municipi.

Redacció / Fotos: Aj. Begues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix