Citilab acollirà la tercera edició Fira Apropa el 18 d’abril

Imprimeix

Una iniciativa que vol posar en valor l’oferta formativa de la ciutat i que està impulsada per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats del municipi

El proper dimecres 18 d’abril se celebrarà la tercera edició de la Fira APROPA (Accions Pel Reciclatge i l’Orientació Professional i Acadèmica) al Citilab de Cornellà de Llobregat, una iniciativa que vol posar en valor l’oferta formativa de la ciutat i que està impulsada per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats del municipi.

La jornada començarà a les 9.30h a la sala d’actes Vicenç Badenes amb la conferència plenària inaugural ‘Identifica i entrena les teves competències’. A les 11.30h la seguirà la xerrada breu d’orientació ‘(Re)enganxa’t als estudis’.

Captura de pantalla 2018 04 04 a las 08.36.45

Tallers

Paral·lelament, en diversos punts del Citilab s’impartiran diferents tallers per a tot tipus de gustos i interessos que es posaran en marxa a partir de les 10.30h. A l’exterior del Citilab, totes les persones assistents podran participar en les activitats de cuina i jardineria.

A l’interior, es farà el taller de cuina en francès i el taller de cuina en alemany, a més del taller de comerç, l’activitat d’enregistrament de vídeos i també el taller de xarxes socials.

Aquestes dues últimes activitats, el taller d’enregistrament i el taller de xarxes socials, són dues iniciatives impartides per l’equip de comunicació del Citilab. Els participants podran introduïr-se en la producció televisiva en un plató real i endinsar-se en el món de les xarxes socials.

A més, en tota la Plaça Can Suris s’hi desplegaran punts d’informació personalitzada en format de carpes per tal que els i les joves s’hi acostin a fer preguntes.

Redacció / Fotos: Aj. Cornellà