Front comú a Pallejà per a lluitar contra el càncer infantil

Imprimeix

La Xarxa Solidària de Pallejà, l’empresa educativa El Món Extra Escolar, la Colla Gegantera de Pallejà i l’Ajuntament organitzen el 7 d’abril un taller per aprendre a fer polseres Candela

La Xarxa Solidària de Pallejà, l’empresa educativa El Món Extra Escolar, la Colla Gegantera i l’Ajuntament han volgut sumar-se a la lluita contra el càncer infantil. Així, el proper dissabte 7 d’abril, han organitzat conjuntament un taller per aprendre a fer polseres Candela. El Castell acollirà la trobada solidària, que començarà a les 10 i s’allargarà fins a les 13.30 hores.

la foto 1 1

El taller de polseres Candela és una manera divertida de col·laborar amb la investigació del càncer infantil. El taller està obert a tots aquells petits i grans que gaudeixen de les manualitats. A més, durant la trobada, es donarà informació sobre el projecte Pulseras Candela i s’explicarà com poder continuar donant suport a l’associació.

L’entitat va néixer el 2013 quan Candela, una nena ingressada a l’Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia, va començar a fer polseres per omplir les llargues hores que passava a l’hospital. Al cap de poc temps, va organitzar una paradeta per vendre-les i recaptar diners per a la lluita contra el càncer infantil.

Redacció / Fotos: Arxiu