Gavà acull la nova seu d’una gran cooperativa farmacèutica

Fedefarma, la primera cooperativa en volum de facturació de Catalunya i una de les principals distribuïdores farmacèutiques d’Espanya amb més de 3.000 socis, ha aterrat a Gavà.

Des d’aquest dimecres, la cooperativa disposa oficialment a la localitat del Baix Llobregat del seu centre logístic, que ha suposat una inversió de 30 milions d’euros i s’ha convertit ja en un dels més moderns d’Europa, han explicat fonts de la companyia.

El centre, de 14.000 metres quadrats, preparat per a la gestió de més de 40.000 referències d’estoc que circulen per quatre quilòmetres de cintes transportadores, ha estat inaugurat aquest dimecres durant un acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas.

El president de Fedefarma, Lluís Barenys, ha indicat que la cooperativa té capacitat per a tenir ellestides 30.000 comandes diàries només en una hora i 30 minuts.

Barenys, qui s’ha mostrat comprensiu i solidari amb les restriccions aplicades per Mas al sector de la salut, li ha recordat, d’altra banda, que la viabilitat econòmica de moltes farmàcies “està en joc, i que l'endarreriment del pagament de la factura de la prestació farmacèutica per part de Salut agreujarà encara més la situació”.

“Podem ser comprensius amb les mesures de contenció però no podem ser-ho, en cap cas, amb els impagaments", ha afegit el president de Fedefarma, una cooperativa que té com a principal activitat la distribució de medicaments a las farmàcies, i que també disposa de serveis de formació, assessorament tècnic, serveis informàtics, gestió de compres i màrqueting.

H. Marín | Foto: Fedefarma
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
170

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix