Nova ordenança de civisme per a Esparreguera

Imprimeix

La regulació dels orins dels gossos, dels drets de reducció de l’import de les multes o dels jocs de pilota són algunes de les principals novetats

El govern municipal té intenció d’aprovar una nova norma que reculli la convivència abans d’acabar el mandat, substituint el text ara vigent, que data de 2007. Ja s’ha proposat un text de partida, que és obert a esmenes i incorporacions per part de tots els grups municipals.

La regulació dels orins dels gossos, dels drets de reducció de l’import de les multes o dels jocs de pilota són algunes de les principals novetats que vol incorporar aquesta ordenança. Segons ha dit Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, en declaracions a l’emissora municipal “volem establir que les bonificacions del pagament només es puguin aplicar si la persona denunciada reconeix els fets. És important que es reconegui el mal ús dels elements públics o els mals comportaments.”

esparreguera3872

Segons diu Emmanuel Ortí, portaveu d’ICV a l’ajuntament d’Esparreguera i primer tinent d’alcalde, “la prioritat és arribar a un consens, per tal que l’ordenança no s’hagi de modificar si canvia el govern municipal. Estem en una fase molt inicial i la negociació serà llarga, però esperem que acabar-la i aprovar-la abans de finalitzar el mandat.”

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera