Esparreguera podria tenir a finals d’any un pas de vianants sobre l’A-2

Imprimeix

El projecte que planteja Foment s’inclou dins d’un pla de més gran abast que afecta l’autovia A-2 en el seu conjunt i en el seu pas per diferents poblacions

El Ministeri de Foment ha comunicat al govern municipal d’Esparreguera la construcció d’un pas de vianants sobre l’autovia A-2. Encara que el plànol detallat de com serà aquest pas no està del tot definit podria fer-se realitat a finals d’any.

L’alcalde, Eduard Rivas, assegura que “des del Ministeri plantegen una reforma integral de l’accés; no es tracta només d'instal·lar una passarel·la, sinó que volen canviar el sistema de rotonda per un de més complex, de doble politja o de tipus diamant. Encara s’està treballant i no es preveu que el redactat del projecte definitiu estigui llest abans de l’estiu, amb la intenció de començar les obres a la tardor o finals d’aquest any.”

El projecte que planteja Foment s’inclou dins d’un pla de més gran abast que afecta l’autovia A-2 en el seu conjunt i en el seu pas per diferents poblacions. En el cas de la sortida centre d’Esparreguera, l’actuació consisteix en l’ordenació del trànsit a la rotonda de l’entrada centre, que pateix una gran intensitat de vehicles. El govern municipal ja va anunciar-ho fa uns dies a l’associació de veïns de Can Rial, que durant molts anys ha reivindicat aquest pas segur per a vianants. De fet, dos mandats enrere es va arribar a projectar, però la crisi econòmica el va deixar en un calaix.

Redacció / Foto: Aj. Esparreguera