Els santboians amb diversitat funcional milloraran la qualitat de vida

Imprimeix

L'Ajuntament i l'ONCE ha signat un conveni que permetrà desenvolupar accions inclusives a la ciutat

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional de Sant Boi. A l'acte també van assistir Javier López Herranz, regidor de Diversitat funcional, i Raquel Saavedra, directora de l'ONCE a El Prat de Llobregat, de la qual depèn administrativament el col·lectiu d'afiliats de Sant Boi de Llobregat.

conveni ONCE

Les parts signants han acordat un marc general i estable de col·laboració que els hi permeti anar desplegant progressivament acords més puntuals d'actuacions referides a persones amb diversitat funcional, especialment amb ceguesa i amb deficiència visual greu, en àmbits com la mobilitat i l'accessibilitat i el disseny universals, la igualtat d'oportunitats, la no discriminació, la formació i el treball, la cultura i el lleure, les noves tecnologies i d'altres aspectes relacionats amb aquest col·lectiu.

L'ONCE col·labora amb les diverses administracions públiques en la prestació de serveis socials d'interès general. I per la seva banda, l'Ajuntament de Sant Boi col·labora amb diverses entitats amb la finalitat de procurar millorar el nivell de benestar dels seus ciutadans i ciutadanes i, especialment, d'aquells que tenen alguna diversitat funcional.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi