Els santboians amb diversitat funcional milloraran la qualitat de vida

L'Ajuntament i l'ONCE ha signat un conveni que permetrà desenvolupar accions inclusives a la ciutat

L'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i Xavier Grau, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, han signat un acord de col·laboració amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional de Sant Boi. A l'acte també van assistir Javier López Herranz, regidor de Diversitat funcional, i Raquel Saavedra, directora de l'ONCE a El Prat de Llobregat, de la qual depèn administrativament el col·lectiu d'afiliats de Sant Boi de Llobregat.

conveni ONCE

Les parts signants han acordat un marc general i estable de col·laboració que els hi permeti anar desplegant progressivament acords més puntuals d'actuacions referides a persones amb diversitat funcional, especialment amb ceguesa i amb deficiència visual greu, en àmbits com la mobilitat i l'accessibilitat i el disseny universals, la igualtat d'oportunitats, la no discriminació, la formació i el treball, la cultura i el lleure, les noves tecnologies i d'altres aspectes relacionats amb aquest col·lectiu.

L'ONCE col·labora amb les diverses administracions públiques en la prestació de serveis socials d'interès general. I per la seva banda, l'Ajuntament de Sant Boi col·labora amb diverses entitats amb la finalitat de procurar millorar el nivell de benestar dels seus ciutadans i ciutadanes i, especialment, d'aquells que tenen alguna diversitat funcional.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
129

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix