Olesa i Abrera vetllen pel compliment de les obres de la B-40

Imprimeix

L’alcaldessa i alcalde de les dues poblacions baixllobregatines s’han reunit amb els de Terrassa i Viladecavalls on també hi ha participat la Cambra de Comerç i la patronat catalana CECOT

Els alcaldes i alcaldesses d’Olesa de Montserrat, Terrassa, Abrera i Viladecavalls s’han reunit per vetllar pel compliment del calendari de finalització de les obres de la B-40 o autovia orbital. A la trobada hi ha participat la Cambra de Comerç i la patronal catalana CECOT.

Aquesta reunió s’ha celebrat després que hagin passat sis mesos des de l’última trobada, el passat mes de setembre, amb l’aleshores conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per fer front comú i reclamar al Ministeri de Foment que acceleri les obres per finalitzar l’últim tram de la B-40 que resta, la connexió Olesa-Viladecavalls.  Aleshores, el tema que més preocupava i que es va posar sobre la taula era les connexions amb aquesta autovia orbital, ja que la previsió diària de vehicles serà d’entre 60.000 i 100.000.

tunel b 40

L’autovia està executada des de 2010 en dos trams (Abrera-Olesa de Montserrat i Viladecavalls-Terrassa), però falta aquest tram central de sis quilòmetres, que està en execució des de l’any 2009 amb períodes d’aturada. El Ministeri de Foment calcula que l’obra finalitzarà l’any 2020.

Redacció / Fotos: Aj. Olesa de Montserrat-Arxiu