El Ple frena parlar dels problemes de mobilitat en els partits de l’RCDE

Daniel Martínez, portaveu de Ciutadans, partit que va presentar la moció, assegura "sentir-se decebut pel rebuig a la taula de diàleg proposada"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Cornellà, Daniel Martínez, ha denunciat que "l'Ajuntament no està disposat a resoldre les dificultats de mobilitat generades durant els partits de futbol ​​de l'Espanyol". Martínez ho ha dit després que el Ple municipal no hagi aprovat la moció presentada per la formació taronja, d'impulsar una taula de diàleg per trobar solucions a aquest problema.

"Nou anys després de la celebració del primer partit a l'Estadi de l'Espanyol, segueix el caos circulatori per als veïns dels barris Centre-Riera i Almeda", ha assenyalat l'edil de Cs. De fet, el regidor de Ciutadans ha assegurat que la situació és "en realitat cada vegada pitjor" perquè cal afegir "el cansament dels nostres veïns, la paciència dels quals s'obstina a posar a prova l'Ajuntament amb cada esdeveniment esportiu". En aquest sentit Martínez ha criticat que nou anys després de l'entrada en funcionament d'aquest estadi de futbol "se segueixen aplicant els mateixos plans de mobilitat que es van dissenyar llavors."

rotonda espanyol 2

El portaveu de Cs ha assegurat que han presentat aquesta moció al Ple per "corregir aquesta situació tan molesta per als veïns". Daniel Martínez ha qualificat d’"irònic" que l'equip de Govern que presumeix de dialogant "rebutgi una taula de diàleg, al·legant que el problema no és tan greu". "¡Que l'hi diguin a aquells veïns que han de suportar llargues caravanes per sortir o entrar a casa un dia de partit, a veure si ells ho comparteixen!", ha exclamat l'edil de Cs.

Educació pública

D'altra banda, el Ple va aprovar per unanimitat la moció conjunta presentada per totes les forces polítiques municipals en defensa de l'educació pública. El portaveu municipal ha afirmat que "la comunitat educativa de Cornellà té el suport incondicional de Cs". "El nostre partit està contra els tancaments de línies P3 i defensa la reducció de les ràtios a primària i secundària, la millora de la inversió en els Instituts i que la Generalitat assumeixi la inversió corresponent a la llei d'Educació", ha conclòs.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix