Territori millora l'oferta de transport públic nocturn al Baix Llobregat

A partir del diumenge 1 d’abril es millora l’oferta de les línies de bus N50 i N52

El Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona reforcen l’oferta de transport públic de diverses línies de servei de bus nocturn que uneixen Barcelona amb la comarca del Baix Llobregat.

Concretament, les millores que s’efectuaran és a l’N50 (Barcelona a Martorell), per tal de donar resposta a les necessitats dels usuaris, totes les nits de l’any es perllonga una expedició de Molins de Rei a Sant Feliu de Llobregat per enllaçar amb la línia nocturna N12 (de l’AMB). Els caps de setmana es perllonga una expedició de Sant Feliu de Llobregat a Barcelona i es fa una nova sortida entre Barcelona i Martorell a les 5.25 h atès que el primer tren de rodalies de la línia R4 de Pl. Catalunya cap a Martorell no surt fins a les 6.35 h.

bus sant feliu 02

A més també afectarà l’N52 (Vallirana-Cervelló-Molins de Rei), per tal d’ajustar-se a les necessitats de la demanda. Es reestructura el servei eliminant el recorregut intern per dins de Molins de Rei entre les 2.00 h i les 3.00 h i se substitueix per un servei entre Molins de Rei i Vallirana. A més, es perllonga l’expedició de la darrera hora del servei fins a Sant Feliu de Llobregat per tal de poder enllaçar amb la línia nocturna N12 (AMB).

La gestió dels serveis N50 i N52 es realitza a través de l’empresa Soler i Sauret.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix