La Mitja Kids del Papiol promou una campanya solidària

Pretén recollir calçat per a un poble del Marroc anomenat Khamlia i es realitzarà des del 19 al 23 de març

La carrera de muntanya papiolenca per a infants i joves, Mitja Kids, encenta, des d’aquest dilluns i fins el proper divendres 23 de març, una campanya per recollir sabates d’infant entre els veïns i veïnes del Papiol i enviar-les a un poble del Marroc anomenat Khamlia. El lloc on es pot deixar el calçat és l’OAC de l’Ajuntament.

sabates papiol

Aquesta campanya és un exemple més de la voluntat solidària de l’entitat Mitja del Castell, organitzadora de la trail Mitja Kids. En aquesta ocasió, per fer aquesta campanya, col·laboren amb una ONG que opera al Marroc, Felicidad sin Fronteras. Segons els organitzadors de la campanya, poden assegurar que les sabates arribaran als seus destinataris, els nens i nenes d’aquest poblet marroquí, ja que les hi portarà un membre de la mateixa entitat. El tipus de calçat que necessiten són sabates, sabatilles d’esport i botes d’aigua fins al número 37 i en bon estat.

Respecte a la vesssant esportiva cal destacar que la tercera Mitja Kids se celebrarà el proper 1 de maig.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix