Cornellà posa en marxa el servei ‘Traduccions a la carta’ per establiments

Imprimeix

Qualsevol negoci de restauració, hostaleria o comerç de la ciutat pot sol·licitar la traducció de materials que tinguin a veure amb la seva activitat de forma gratuïta

L’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Empreses Procornellà, posa en marxa un nou servei a l’abast d’establiments de comerç, hostaleria o restauració de la ciutat. Es tracta de ‘Traduccions a la carta’, una eina gratuïta que té com a objectiu facilitar a aquests establiments les traduccions de menús, catàlegs de productes, llistats de preus, fullets promocionals, pàgines web... En definitiva, de qualsevol material que tingui a veure amb l’activitat del negoci i en qualsevol idioma. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’associació Cornellà Compra a Casa i es tracta d’una nova proposta duta a terme pel consistori municipal per ajudar en la promoció i dinamització del petit i mitjà negoci, principals motors de l’activitat diària als carrers de la ciutat.

A través del portal www.serveidetraducciocornella.cat el propietari d’un establiment pot sol·licitar aquest servei de traducció adjuntant el document que vol traduir i especificant l’idioma. En un breu termini de temps rebrà per correu electrònic la traducció de forma totalment gratuïta. El servei s’estableix de franc per a un màxim de mil paraules l’any i de mil cinc-centes si pertany a l’associació Cornellà Compra a Casa.

Redacció / Foto: Arxiu