L’Ajuntament Molins de Rei impulsa la promoció de l’escola pública

Imprimeix

La campanya institucional es difondrà per diferents canals durant les properes setmanes

El passat dilluns es va presentar a la Sala de Sessions de l’Ajuntament de Molins de Rei la campanya de divulgació que ha impulsat el consistori municipal que porta per lema Estimem l’escola pública. La campanya inclou la producció de diversos materials promocionals: pancartes, cartells i adhesius que es distribuiran pels centres educatius i altres punts de la vila. També s’ha editat un vídeo amb imatges de tots els centres i destacant les qualitats de l’escola pública: catalana, innovadora, inclusiva, laica, democràtica, gratuïta, integradora i de qualitat. L’objectiu d’aquest vídeo és que es pugui compartir fàcilment a través de les xarxes socials i d’aplicacions mòbils.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha posat en valor el fet que “és una campanya clara i potent, que engloba a tots els segments d’edat i totes les etapes vitals, perquè la formació ens acompanya sempre”. D’altra banda, el regidor d’Educació, Eduard Suàrez, ha volgut subratllar que “tots els indicadors que tenim tant els objectius com els subjectius, ens porten a assegurar que tenim una escola pública excel·lent i que treballa en xarxa, i amb aquesta campanya ho fem més evident”. Finalment, Susana Canet, representant de FAPAC (Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya), s’ha mostrat molt satisfeta de la campanya que “promou els mateixos valors que la FAPAC” i ha afegit que “la gent ha de tenir molt clar que la nostra escola és la base de la nostra societat.”

Al final de la presentació, els representants de l’Assemblea Groga de Molins de Rei també van aprofitar per promocionar la festa per reivindicar l’escola pública que tindrà lloc demà diumenge al matí a la plaça del Palau.

 

Redacció / Foto: Aj. Molins de Rei