Cornellà recorda a les persones desaparegudes sense causa aparent

Imprimeix

Durant l’acte, que va aplegar unes 200 persones, es va descobrir un monòlit en record a la veïna de Cornellà Cristina Bergua i a tots els desapareguts

L’associació InterSOS va celebrar ahir divendres el Dia de les Persones desaparegudes sense causa aparent. A l’acte, van assistir els pares de la cornellanenca Cristina Bergua Vera, així com una representació de l’Ajuntament de Cornellà, encapçalat per l’alcalde Antoni Blamón, i representant dels cossos policials. Aquest any l'homenatge es va realitzar a l'espai enjardinat situat al carrer Miranda, cantonada amb el carrer Palma de Mallorca i va aplegar unes 200 persones.

carles alemany

Durant l’acte es va descobrir un monòlit -Racó 9 de Març- en record a les persones desaparegudes i a la veïna de Cornellà de Llobregat, Cristina Bergua, desapareguda fa 21 anys i a la lluita que els seus pares realitzen des de llavors per donar visibilitat i reclamar mesures que permetin millorar les condicions de cerca de les persones desaparegudes.

bergua 2

Inter-SOS, Associació de Familiars de Persones Desaparegudes sense Causa Aparent neix a Catalunya l'any 1998, impulsada, entre altres persones per Juan Bergua, com a conseqüència dels contactes entre familiars de Persones Desaparegudes, que el seu objectiu principal era la formació d'una associació dedicada a l'ajuda en la cerca de persones desaparegudes sense motiu aparent.

 

Redacció / Foto: Roger Pascual-Carles Alemany