Transformaran el domini de l'Aeroport en un centre logístic i d’oficines

El ministre de Foment, Íñigo De la Serna, ha explicat que la inversió público-privada representarà el desenvolupament immobiliari de 328 hectàrees i que es reservaran 215 hectàrees a conservar espais naturals del Delta

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha presentat avui dimecres un macropla immobiliari per transformar el domini de l’aeroport de Barcelona-El Prat en una zona dedicada a la logística, als serveis d’aeronàutica i a oficines per a empreses de l’economia digital.

Durant la presentació del Màster Pla Immobiliari de l’Aeroport de Barcelona-El Prat a la Llotja de Mar, De la Serna ha qualificat l’operació de “volum gegantesc”: de les 1.553 hectàrees que ocupa el domini de l’aeroport, 543 estan lliures i disponibles. D’aquestes, 328 hectàrees es dedicaran al desenvolupament immobiliari i 215 hectàrees es destinaran a la conservació i creació d’espais naturals associats al Delta del Llobregat.

Satellite

De la Serna ha explicat que el pla immobiliari s’executarà durant els propers vint anys i es preveu que la inversió público-privada total arribi als 1.264 milions d’euros. El ministre ha detallat que “el major pes de la inversió recaurà en el sector privati provindrà de les empreses que s’instal·lin en el complex.

Redacció / Fotos: Prat TV-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix