El barri El Poblet-Marianao de Sant Boi tindrà la seva biblioteca

Imprimeix

L’AAVV i l’Ajuntament han arribat a un acord que ara s’haurà d’aprovar al Ple municipal

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha accedit a construir una nova biblioteca a la plaça Mercè Rodoreda en el barri El Poblet-Marianao de Sant Boi de Llobregat. Segons el president de l’Associació de Veïns, Rafael García, “la darrera reunió que vam mantenir amb consistori i amb la majoria dels representants dels grups municipals va ser molt positiva. L’Ajuntament, tot i que es mostrava en contra, ens va comunicar que finalment es farà al lloc on nosaltres reivindicàvem. Estem molt contents”. Ara, segons García, caldrà que s’aprovi al Ple municipal perquè ja sigui una realitat en un futur proper.

acord sb bibilio

D’altra banda, la construcció de la biblioteca va lligada estretament amb la construcció d’un CAP al barri, i que seria al mateix indret. En aquest sentit, l’Associació de Veïns El Poblet-Marianao explica que té el compromís de l’últim conseller de Sanitat, Antoni Comín, que solucionaria un dèficit d’equipaments sanitaris al barri santboià. “De totes maneres, la falta d’un govern a la Generalitat dificulta l’aprovació definitiva. Estem a l’espera”, diu García.

acord sb biblio 2

Nou equipament

Precisament, l’Ajuntament està enllestint a la plaça Mercè Rodoreda un nou equipament per a la gent gran amb aparells de gimnàstica perquè puguin fer exercici. “Una vegada que finalitzin les obres tenim previst fer una xocolatada solidària per a celebrar-ho i, de pas, poder anunciar la construcció de la biblioteca”, explica el president de l’AAVV El Poblet-Marianao.

acord sb biblio 3

Redacció / Fotos: AAVV El Poblet-Marianao