El 80% dels passatgers de l’aeroport el valora positivament

De cada 10 passatgers de l’aeroport de Barcelona, vuit consideren "bons o molt bons" els serveis que s’hi ofereixen, segons l’onada d’enquestes de tardor que es van dur a terme a més de 1.500 usuaris durant una setmana mostra de novembre.

L’Índex General de Qualitat de l’aeroport es situa en 3,93 punts sobre 5 superant així els resultats d’aquest estiu (3,79) i de la tardor de 2010 (3,87), ha informat aquest dijous Aena.

El servei d’assistència a persones amb mobilitat reduïda (PMR) torna a ser el millor valorat pels usuaris, concretament un 86% dels passatgers el considera bo o molt bo i rep una puntuació de 4,29 sobre 5.

Dins d’aquest àmbit, destaca el bon tracte rebut pel personal d’atenció a PMR.

La facilitat de connexió entre vols en quant a senyalització i informació és un altre dels aspectes que millor valoren els passatgers amb 4,11 punts sobre 5.

De la mateixa manera, les estadísitiques ressalten el confort de les instal·lacions a nivell de neteja, temperatura i sorolls a la zona d’embarcament, que és valorat amb un 4,06.

Una altra de les característiques ben considerades és l’agilitat del procés de facturació d’equipatges i del pas dels controls de seguretat.

El 32,5% dels usuaris accedeix a l’aeroport en transport públic: un 19,7% ho fa en autobús i un 12,8% en tren.

El percentatge de passatgers que arriba en vehicle privat és del 26,2%, rebent l’aparcament una valoració general de 3,89 punts amb la senyalització i la disponibilitat de places com a punts forts.

Redacció | Foto: Baiximágenes (Arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix