L’Ajuntament de Molins cedeix dues plantes de l’antic CAP a ACOSU

Imprimeix

La cessió és de vint anys prorrogables a cinc anys més, i el projecte d’habitatge té un cost de 160.000 euros

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Molins de Rei va acollir la signatura del conveni de cessió de dues plantes de l’equipament Josep M. Salas i Peiró (l’antic ambulatori) a l’entitat ACOSU de Molins de Rei. ACOSU destinarà les dues plantes cedides a la creació d’habitatges que substituiran dos dels tres habitatges compartits actuals, el quals ja no compleixen la normativa vigent. En els nous habitatges, que estaran disponibles en uns mesos, hi viuran vint-i-quatre persones i estaran totalment equipats per oferir una llar adaptada a les necessitats de les persones usuàries.

A la signatura del conveni de cessió van participar Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei, el qual va subratllar el compromís de l’Ajuntament amb ACOSU per ser “una de les entitats de la vila amb un projecte sociosanitari més humà i complet”, i Analía Conti, gerent d’ACOSU, que va agrair a l’Ajuntament “el tracte i l’esforç per tirar endavant aquest projecte, de gran envergadura per a l’entitat”. També hi va voler estar present a l’acte un grup de persones en representació de totes les usuàries d’ACOSU.

La cessió de l’espai té una durada de vint anys amb possibilitat d’una prorroga de cinc anys més. El cost total de les obres és de 160.000 euros. La resta d’espais de l’equipament Josep M. Salas i Peiró anirà destinat a l’Associació de Familiars d’Alzheimer del Baix Llobregat, que ja està fent les obres d’adequació de la planta corresponent, i a la Creu Roja.

 

Redacció / Fotos: AMB