La residència de Can Comelles incorporarà una unitat de demències

Imprimeix

Tindrà un pressupost de 122,000 euros i entrarà en servei a la tardor vinent

La residència assistida de Can Comelles es convertirà en la pionera en incorporar una unitat de demències. El projecte bàsic i executiu va ser aprovat en la darrera Junta de Govern Local i s’espera que pugui estar en servei a la tardor vinent, després de quatre mesos d’obres. El pressupost d'aquesta actuació, la més important que es realitzarà aquest mandat, és de 122.000 euros amb l’IVA inclòs i es tracta d’una actuació inclosa en un paquet d’inversions aprovat fa uns mesos.

Característiques

La Unitat de demències serà un nou edifici adossat a la residència de Can Comelles, que tindrà una superfície de 85 metres quadrats i podrà acollir fins a 15 persones amb un grau de demència avançat. Hi haurà una cuina i un lavabo, encara que es tractarà només d’assistència de dia, perquè els residents tornaran a les seves habitacions de nit.

54112

La regidora de Serveis Socials i de la Gent Gran de l'Ajuntament d'Esparreguera, María Vallejo, ha destacat que “els tràmits per dur a terme aquesta actuació s’han reduït a la meitat gràcies a l’encomana de gestió a l’empresa Sumar Acció Social”. Vallejo afirma que és la mesura més idònia per descol·lapsar la residència assistida de Can Comelles i que, malgrat que s’han fet i s’estan fent altres millores a la residència, aquest serà el projecte més important que es durà a terme a Can Comelles durant aquest mandat.

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera