La residència de Can Comelles incorporarà una unitat de demències

Tindrà un pressupost de 122,000 euros i entrarà en servei a la tardor vinent

La residència assistida de Can Comelles es convertirà en la pionera en incorporar una unitat de demències. El projecte bàsic i executiu va ser aprovat en la darrera Junta de Govern Local i s’espera que pugui estar en servei a la tardor vinent, després de quatre mesos d’obres. El pressupost d'aquesta actuació, la més important que es realitzarà aquest mandat, és de 122.000 euros amb l’IVA inclòs i es tracta d’una actuació inclosa en un paquet d’inversions aprovat fa uns mesos.

Característiques

La Unitat de demències serà un nou edifici adossat a la residència de Can Comelles, que tindrà una superfície de 85 metres quadrats i podrà acollir fins a 15 persones amb un grau de demència avançat. Hi haurà una cuina i un lavabo, encara que es tractarà només d’assistència de dia, perquè els residents tornaran a les seves habitacions de nit.

54112

La regidora de Serveis Socials i de la Gent Gran de l'Ajuntament d'Esparreguera, María Vallejo, ha destacat que “els tràmits per dur a terme aquesta actuació s’han reduït a la meitat gràcies a l’encomana de gestió a l’empresa Sumar Acció Social”. Vallejo afirma que és la mesura més idònia per descol·lapsar la residència assistida de Can Comelles i que, malgrat que s’han fet i s’estan fent altres millores a la residència, aquest serà el projecte més important que es durà a terme a Can Comelles durant aquest mandat.

Redacció / Fotos: Aj. Esparreguera

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix