L’Hospital Comarcal dóna per mort a un pacient que està viu

L’Hospital Moisès Broggi, estrenat a principis de l’any passat, gestionat pel Consorci Sanitari Integral, ubicat a Sant Josan Despí, va viure el dia de Nadal un succés que sembla ciència ficció: va emetre un certificat de mort d’una persona que estava encara viva.

El pacient és un home de 89 anys ingressat al centre afectat d’una malaltia terminal.

Com que no es coneixen les causes de l’errada, la conselleria de Salut de la Generalitat ha decidit obrir un expedient informatiu a l’hospital, que, de la seva banda, també n'ha obert un d'intern.

Continua ingressat

Fins ara, la única explicació aportada des de Salut és que l’ancià presentava tots els signes externs d’haver mort, com pell blanca i absència de respiración, entre d’altres.

Tot i aquest extrem, el fet és que l’home estava viu i que el diagnòstic va ser equivocat.

Fonts de Salut han informat a través d’un comunicat que, tres dies després d’haver-lo donat per mort, el paciente continua ingressat al mateix Broggi i “en la mateixa situación que abans de l’episodi”.

H. Marín | Foto: Baiximágenes (Arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix