Reconeixement del Prat de Llobregat a Laura Farrés

L'alcalde del Prat ha volgut felicitar la cineasta per l'èxit del seu curtmetratge "Los Desheredados", guanyador dels Goya i dels Gaudí 

El saló de plens de l’Ajuntament del Prat ha estat escenari aquesta tarda de la recepció que ha fet l’alcalde de la ciutat, Lluís Tejedor, a la cineasta Laura Farrés. L'alcalde l’ha felicitat per l'èxit del seu curtmetratge "Los Desheredados", guardonat amb nombrosos premis nacionals i internacionals, entre ells els Goya i els Gaudí. També ha assistit a la recepció el regidor de Cultura, Participació i Ciutadania, David Vicioso, entre altres representants municipals. 

laura farres rconeixement 2

Projecció al Cinema Capri

El curtmetratge "Los Desheredados" es projectarà el proper dijous, 1 de març, a les 20.30 h al cinema Capri del Prat de Llobregat. L'accés a l'acte, organitzat per l'Ajuntament del Prat, serà lliure fins al límit d'aforament.

"Los Desheredados" es troba a cavall entre el curtmetratge de ficció i el documental i narra la història del mateix pare de la directora, Pere Ferrés, lluitant per preservar el negoci familiar, una empresa d'autocars, afectada per la crisi econòmica. A causa de les dificultats de l'empresa, es veu obligat a buscar d'altres fonts d'ingressos i a superar moltes dificultats, sempre lluitant per preservar la seva dignitat. La família de Laura Ferrés es troba en l'epicentre de la història, on apareix també la seva àvia. El curt, de 18 minuts de durada, s'ha rodat gairebé en la seva totalitat al Prat de Llobregat, en espais com el carrer d'Empordà, el pàrquing de l'estació de Renfe o les cotxeres de Fersprat, i amb protagonistes pratencs. Per a la gestió de les localitzacions, ha comptat amb el suport del programa El Prat Film Office de l'Ajuntament del Prat.

Redacció / Fotos: Aj. El Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix