Fonollosa: "SEAT i Martorell és una història d'èxit que anirà a més"

Imprimeix

L'alcalde de Martorell ha mostrat la seva satisfacció "pel gran compromís de l'empresa i els treballadors amb el nostre poble, un compromís que volem mantenir i augmentar"

L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha volgut felicitar a SEAT pels 25 anys de la seva fàbrica a Martorell, "una història d'èxit" que ha augurat que "en els propers anys anirà a més". Fonollosa ha destacat que es tracta "d'una de les fàbriques més avançades i eficients d'Europa" i ha mostrat la seva satisfacció "pel gran compromís de l'empresa i els treballadors amb el nostre poble, un compromís que volem mantenir i augmentar."

fonollosa seat

SEAT, que celebra avui 25 anys, es va traslladar a Martorell l'any 1993 des de la seva antiga planta a la Zona Franca de Barcelona, ocupant uns terrenys a la zona de Ca n'Amat en els quals ja hi tenia uns magatzems. La seva instal·lació va suposar un gran impacte no només per a Martorell, que va créixer en població i en extensió amb el desenvolupament de noves zones, sinó també per a d'altres municipis de la zona.

En aquest sentit, Fonollosa ha recordat que des del 1993 "s'han produït més de 10 milions de cotxes a la factoria martorellenca, en la qual hi treballen 12.000 persones actualment". "La gran importància és que a Martorell s'hi concentren totes les fases de la producció del vehicle", ha exposat l'alcalde del municipi.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell