Sant Boi estimularà els avenços en la salut mental

Imprimeix
L'Ajuntament de Sant Boi i la Fundació Parc Científic de Barcelona han signat un acord de col·laboració amb la intenció de promoure les relacions entre la recerca, els sectors productiu, científic i tecnològic i l'activitat assistencial sanitària, han informat fonts municipals a través d’un comunicat.

L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i el director general de la Fundació Parc Científic, Fernando Albericio, han signat aquest divendres el document a l'Ajuntament.

Clúster de Salut Mental de Catalunya

La col·laboració entre Sant Boi i la Fundació contribuirà "al desenvolupament del Clúster de Salut Mental de Catalunya creat des del municipi per tal d'impulsar la localitat com a referent nacional i europeu en l'àmbit de la salut mental", han explicat les citades fonts.

L'acord preveu la promoció del clúster entre les empreses relacionades amb la biomedicina i entre els membres de la Fundació Parc Científic de Barcelona.

El conveni de col·laboració tindrà una durada de quatre anys. El desenvolupament dels pactes s'establirà a partir d'una programació anual.

Una comissió de seguiment formada per representants de cadascuna de les entitats signants s'encarregarà de proposar les activitats que es volen impulsar.

Redacció | Foto: Ajuntament de Sant Boi