Sant Boi estimularà els avenços en la salut mental

L'Ajuntament de Sant Boi i la Fundació Parc Científic de Barcelona han signat un acord de col·laboració amb la intenció de promoure les relacions entre la recerca, els sectors productiu, científic i tecnològic i l'activitat assistencial sanitària, han informat fonts municipals a través d’un comunicat.

L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i el director general de la Fundació Parc Científic, Fernando Albericio, han signat aquest divendres el document a l'Ajuntament.

Clúster de Salut Mental de Catalunya

La col·laboració entre Sant Boi i la Fundació contribuirà "al desenvolupament del Clúster de Salut Mental de Catalunya creat des del municipi per tal d'impulsar la localitat com a referent nacional i europeu en l'àmbit de la salut mental", han explicat les citades fonts.

L'acord preveu la promoció del clúster entre les empreses relacionades amb la biomedicina i entre els membres de la Fundació Parc Científic de Barcelona.

El conveni de col·laboració tindrà una durada de quatre anys. El desenvolupament dels pactes s'establirà a partir d'una programació anual.

Una comissió de seguiment formada per representants de cadascuna de les entitats signants s'encarregarà de proposar les activitats que es volen impulsar.

Redacció | Foto: Ajuntament de Sant Boi
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix