El Prat de Llobregat acollirà l’abril el Dance Dialogue Project

Imprimeix

És un intercanvi juvenil internacional on conviuran 35 joves d’entre 18 i 30 anys d’arreu d’Europa

El Prat de Llobregat acollirà del 5 a l’11 d’abril el Dance Dialogue Project, un intercanvi juvenil internacional on conviuran 35 joves d’entre 18 i 30 anys d’arreu d’Europa (Catalunya, Estònia, França, Grècia i República Txeca) i que girarà entorn de la cultura i la dansa urbana. Cada país hi participa amb set joves, un dels quals serà el o la líder de grup.

El projecte Dance Dialogue Project vol fomentar un diàleg amb l’ajuda de la disciplina artística de la dansa per trencar prejudicis al voltant de la cultura urbana i crear consciència dels prejudicis propis de cada país i aquells que són comuns a la població jove. Entre altres activitats s’organitzaran nits interculturals on els i les participants de cada país mostraran tastets sobre la seva terra i gastronomia a la resta de joves.

2 5 DEEP

Per l’intercanvi es seleccionarà un/a ambaixador/a per municipi on es duen a terme les assessories de mobilitat internacional del Baix Llobregat: Castelldefels, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans.

Per participar en l’intercanvi juvenil només cal complir dos requisits: ser sòcia o amiga de l’entitat i tenir disponibilitat 24 hores durant el projecte, perquè tots els i les participants dormiran a l’alberg del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Arxiu