Sant Vicenç guanyarà un nou espai per passejar i fer esport

Imprimeix

S’urbanitzarà una parcel·la al carrer Claverol que convertirà aquesta via en un dels eixos ciutadans més importants del municipi

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts estan treballant conjuntament en un ambiciós projecte d’urbanització d’una de les zones més transitades del municipi baixllobregatí. L’objectiu és convertir el carrer Claverol en un dels eixos ciutadans més importants del municipi. Per la qual cosa es reconvertirà una parcel·la d’aquest tram en nou espai de lleure on la ciutadania podrà passejar i fer esport, enllaçat amb el camí del riu.

Perspectiva 01

L’avantprojecte ja és un fet i ara els arquitectes de l’AMB treballen per definir el projecte executiu definitiu, que tindrà un pressupost d’uns 600.000 euros. La superfície d'urbanització total serà aproximadament de 2.422 metres quadrats.

Actuacions

Les obres previstes a l’actuació són el soterrament de les línies aèries de mitja tensió fins a la següent torre propera al carrer de Santa Clara; la continuïtat a la vorera del carrer Claverol i adjacents, per tal de completar els itineraris adaptats pels vianants; noves àrees verdes de lleure amb un espai destinat a la pràctica de work out i la creació d’un cordó d'aparcament a la vorera del carrer del Claverol.

claverol bona svh

Arnau Mata, portaveu del govern municipal i regidor de participació ciutadana, es mostra molt satisfet d’aquest projecte urbanístic i destaca que farà del carrer Claverol, que és “un dels més transitats tant per vianants com per cotxes i un punt important d’entrada a Sant Vicenç dels Horts i als barris de La Vinyala, La Guàrdia i Sant Antoni" en "un eix ciutadà molt important”. Mata afegeix que “aquesta pastilla no urbanitzada es convertirà en una rambla on passejar fins al riu i, alhora, serà un espai per fer activitat esportiva per als joves, que precisament era una de les seves demandes quan es va fer el procés participatiu al barri de La Vinyala.”

 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts