Més de 8.000 alumnes s'examinen de les proves d'avaluació de 4t d'ESO

Imprimeix

Permet mesurar el grau d’assoliment de les competències bàsiques al final de l’etapa obligatòria

Un total de 71.540 alumnes de Catalunya s’examinen avui i demà de les proves d’avaluació de 4t d’ESO: llengua catalana, llengua castellana, llengua anglesa, llengua francesa, llengua alemanya, aranès, matemàtiques i competència cientificotecnològica. Al Baix Llobregat són un total de 8.036 alumnes. La prova permet mesurar el grau d’assoliment de les competències bàsiques al final de l’etapa obligatòria. Aquestes proves tenen caràcter diagnòstic i no marquen, en cap cas, la superació o no de l’etapa.

La prova, que enguany es realitza per setè any consecutiu, la dissenya i l’aplica el Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, en col·laboració amb la Inspecció d’Educació. En aquesta edició s’han organitzat 59 comissions que duran a terme la gestió i la correcció. Els centres podran conèixer els seus resultats a partir del 3 d’abril.

p1170762

Contingut

Avui dimarts els alumnes han realitzat les proves de llengua castellana, matemàtiques i llengua catalana. Demà dia 7 s’avaluarà la competència cientificotecnològica, la  llengua estrangera (anglès, francès i d’alemany i l’aranès).

Tant avui com demà dimecres, a partir de les 13h, es podran consultar els enunciats de les diferents proves a l’espai web del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu, on també hi ha tota la informació respecte a aquesta edició de les proves:  http://csda.gencat.cat/ca/.

Redacció / Fotos: Arxiu