Els vicentins tenen un nou espai per activitats a l’aire lliure

Imprimeix

El terreny, de 800 metres quadrats, es troba entre la nau de bombers i la Masia de Can Coll

Sant Vicenç dels Horts compta amb un nou espai habilitat per celebrar activitats a l’aire lliure. Es tracta del terreny que hi ha entre la nau de bombers i la Masia de Can Coll. És un espai de 800 metres quadrats que ja està preparat per celebrar-hi esdeveniments de petit format. Últimament s’han acabat d’enllestir alguns detalls per millorar-ne l’ús i que han permès ampliar l’aforament que hi havia fins ara.

espai coll 2

Els col·lectius i entitats que vulguin demanar permís a l’Ajuntament per celebrar algun espectacle públic o activitat recreativa en aquest terreny, han de fer la sol·licitud al SIAC (Casa de la Vila) mitjançant una instància acompanyada de la memòria de l’activitat i documentació complementària (pla de prevenció, assegurança i plànol de l’esdeveniment). El terreny ja ha acollit alguns concerts en l’últim mig any.

L’objectiu de traslladar la celebració d’algunes activitats i concerts a aquest espai és reduir les molèsties i el soroll al veïnat. A més, les activitats que es facin en aquest espai tindran menys limitacions que si es fessin en el nucli urbà.

 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts