Els vicentins tenen un nou espai per activitats a l’aire lliure

El terreny, de 800 metres quadrats, es troba entre la nau de bombers i la Masia de Can Coll

Sant Vicenç dels Horts compta amb un nou espai habilitat per celebrar activitats a l’aire lliure. Es tracta del terreny que hi ha entre la nau de bombers i la Masia de Can Coll. És un espai de 800 metres quadrats que ja està preparat per celebrar-hi esdeveniments de petit format. Últimament s’han acabat d’enllestir alguns detalls per millorar-ne l’ús i que han permès ampliar l’aforament que hi havia fins ara.

espai coll 2

Els col·lectius i entitats que vulguin demanar permís a l’Ajuntament per celebrar algun espectacle públic o activitat recreativa en aquest terreny, han de fer la sol·licitud al SIAC (Casa de la Vila) mitjançant una instància acompanyada de la memòria de l’activitat i documentació complementària (pla de prevenció, assegurança i plànol de l’esdeveniment). El terreny ja ha acollit alguns concerts en l’últim mig any.

L’objectiu de traslladar la celebració d’algunes activitats i concerts a aquest espai és reduir les molèsties i el soroll al veïnat. A més, les activitats que es facin en aquest espai tindran menys limitacions que si es fessin en el nucli urbà.

 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix