Busquen solucions a la problemàtica creada pel radar de Vilamarina

Imprimeix

Es crea una taula de treball, impulsada per Cs, PP i Guanyem Viladecans-CAP, on estaran representats els grups municipals, l’equip de govern, tècnics, sindicats i l’empresa Mohn

El darrer Ple municipal de Viladecans va aprovar la creació d’una taula de treball per intentar buscar una resposta a la problemàtica creada pel radar situat en el centre comercial Vilamarina del municipi baixllobregatí. Un radar que va provocar les queixes dels conductors d’autobusos de l’empresa Mohn per les multes que van rebre. De fet, quan els treballadors de l’empresa van denunciar els fets, el consistori municipal es va afanyar a dir que funcionava correctament i va culpar al mal funcionament de la limitació mecànica de la velocitat dels vehicles.

Moció conjunta de l’oposició

La creació de la taula de treball, en la qual estaran representats els grups municipals, l'equip de govern, els sindicats i l'empresa Mohn, així com els tècnics municipals, és conseqüència de la moció conjunta aprovada i que va ser impulsada per Cs, PP i Guanyem Viladecans-CAP, amb el suport posterior de tots els grups municipals.

ple empresa mohn

La portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Viladecans, Carolina Torres, ha defensat que la taula de treball que s’ha creat per "esclarir" el que ha passat amb el radar proper al centre comercial Vilamarina, "permetrà posar llum a la problemàtica amb la màxima transparència" I, alhora, garantirà que "s'analitzi tota la informació i que s'estudiï rigorosament”. Torres ha assegurat que confia que "les reunions de la taula seran esclaridores i aportarà elements positius als treballadors de Mohn, que són els que tenen el problema”, i ha considerat clau que, al final, els diferents grups municipals tinguin accés a les conclusions. L'edil de la formació taronja ha recordat que la moció recull el compromís de l'equip de govern que "transferirà tota la informació de la qual disposi i posteriorment farà arribar els acords aconseguits en la taula tant a les persones afectades com a la totalitat dels grups municipals.”

reunio erc mohn

Reunió amb ERC

El grup municipal d’ERC-Viladecans també es va reunir el passat gener amb el comitè d’empresa i els treballadors afectats per conèixer de primera mà el problema del radar de Vilamarina que, segons CCOO Mohn, ha afectat molts conductors i conductores i les seves famílies.

 

Redacció / Fotos: CCOO Mohn