Sant Feliu commemorarà el Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Un acte obert a tothom que se celebrarà a la Sala Ibèria on els infants i joves dels centres educatius de la ciutat seran els protagonistes

La Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat serà l’escenari, demà dimarts 30 de gener, de diverses activitats per commemorar el Dìa escolar de la No Violència i la Pau (DENIP). Es tracta d'un acte obert a tothom en què tindran protagonisme els infants i joves dels centres educatius de la ciutat i s'exposaran els materials que han treballat als centres educatius i de lleure. Entre els treballs que s'exposaran hi ha missatges de pau, murals, manualitats i altres elements a través dels quals els infants mostren el seu rebuig a la violència.

escola vedruna sallent

En el marc de la jornada s'organitzaran diferents tallers adreçats especialment als infants i les seves famílies amb l'objectiu de sensibilitzar-los sobre els conflictes i la violència arreu del món. A més també s'explicarà un conte de pau, una història que es narra acompanyada de cançons i amb diverses actuacions musicals a càrrec de l'Escola Municipal de Música i l'Aula de Música i Teatre. Durant la celebració els infants i joves llegiran els missatges de pau que han elaborat als seus centres. La sessió inclou també una xocolatada.

La jornada està organitzada pel Consell Solidari, amb el suport de l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona, l'Escola de Música, els centres educatius i de lleure de la ciutat, les AMPA, l'Aula de Música i Teatre, el grup Real Pocket's i el grup de teatre còmic Jomeloguisjomelo.com.

Altres actes

El mateix dia 30 de gener, a partir de les 18.45 h, tindrà lloc a la plaça de la Vila un taller de gom EVA i un espectacle per la pau amb teatre, llum, música i dansa que finalitzarà amb la interpretació de la cançó "Trista", himne oficial per la pau de les escoles associades a la UNESCO. Les dues activitats estan organitzades per l'associació Calaix de Sastre, amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Aula de Música i Teatre i la Parròquia de Sant Llorenç.

fb5d9a31 c923 483a af87 7d7dcf2300b4

També en el marc de la Jornada per la pau i la no violència, el dijous 25 de gener, a les 19 h, tindrà lloc a l'Ateneu Santfeliuenc la conferència "El negoci de la guerra i el complex militar industrial a Espanya", i el posterior diàleg amb Pere Ortega, president del Centre Delàs d'Estudis per la Pau.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix