Noves activitats per difondre el patrimoni de Sant Joan Despí

Es vol donar a conèixer l'obra i la figura de l'arquitecte Josep Maria Jujol o el Canal de la Infanta

L’Ajuntament de Sant Joan Despí torna a impulsar les activitats per difondre el patrimoni de la ciutat. El Centre Jujol-Can Negre ja té preparades diverses activitats per donar a conèixer l'obra i la figura de l'arquitecte Josep Maria Jujol, que va deixar la seva empremta a la ciutat amb obres com ara Can Negre o la Torre de la Creu.

Itinerari
Cada darrer diumenge de mes, el Centre Jujol-Can Negre organitza l'Itinerari Modernista Jujol a Sant Joan Despí, una visita guiada de dues hores i mitja que passa per Can Negre, la Torre de la Creu, les façanes de la Torre Jujol, la Torre Serra-Xaus, la Casa Rovira, la porta del manyà Josep Oliver i l'església parroquial de Sant Joan Baptista. L'itinerari compta amb codis QR que donen més informació en diferents idiomes sobre els edificis que el composen.

3938220493 2beb0c6d94 b

Teatre

El Centre Jujol-Can Negre també organitza el 4 de febrer una visita teatralitzada a la Torre de la Creu per a famílies de la mà d'un personatge que recrea la figura de Josep Maria Jujol. I el 4 de març durà a terme la Caminada cultural per les masies històriques de Sant Joan Despí, una passejada urbana pels camins de la ciutat per donar a conèixer el món de les masies des de l'època medieval fins al segle XVIII.

Canal de la Infanta

Sant Joan Despí també compta des de fa uns mesos amb un nou itinerari històric per recordar la importància i el que va significar l'antic Canal de la Infanta, una part del qual és l'actual passeig del Canal. L'itinerari està format per diferents punts que recullen fotos i informació sobre aquesta obra d'enginyeria del segle XIX que transportava aigua des de Molins de Rei fins a Barcelona. El 18 de març, el Centre Jujol-Can Negre organitza una visita guiada pel recorregut de l'antic Canal de la Infanta, que fa dos segles va transformar l'agricultura de Sant Joan Despí.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix