Reconeixements als policies gavanencs Antonio López i Juan Cortés

Van rebre la Medalla nacional al Mèrit de les Policies locals amb Distintiu Vermell

La Universitat Rey Juan Carlos de Fuenlabrada va acollir la cerimònia del VI Encuentro Nacional de Responsables de Seguridad Local, organitzat per Unijepol. En el decurs de l’acte es van lliurar les Medalles nacionals al Mèrit de les Policies Locals amb distintiu vermell. En aquesta edició el jurat va voler distingir al caporal de la Policia de Gavà Juan Cortés, que va resultar greument ferit en una cama a causa del tiroteig que es va produir el 6 de juliol de 2017, i a títol pòstum al sergent Antonio López, que va morir en acte de servei en el mateix succés.

Les Medalles al Mèrit de les Policies Locals són una de les categories més rellevants que tenen per objecte reconèixer actuacions o serveis excepcionalment meritoris dels professionals dels Serveis de Policia Local, i que es divideixen en dues categories: blanca i vermella.

Aquesta darrera es concedeix quan, a conseqüència d’una actuació policial, s’hagi produït una mort o lesions greus. El sergent Antonio López (a títol pòstum) i el caporal Juan Cortés van rebre a l’octubre la Medalla de la Ciutat atorgada per l’Ajuntament de Gavà en agraïment a la seva intervenció en els fets del 6 de juliol de 2017 a les portes del Tanatori. Una intervenció, que amb tota seguretat, va evitar conseqüències molt més greus.

Redacció / Foto: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix