El riu Llobregat es desvia temporalment

Imprimeix

S’ha fet un canal lateral perquè es pugui treballar en sec dins la llera natural amb l’objectiu de construir un pas a nivell que connectarà Molins de Rei, Sant Feliu i Sant Vicenç dels Horts

Des del passat dilluns 22 de gener s'han desviat les aigües del riu Llobregat a través d'un canal lateral, amb l'objectiu de construir un pas a nivell que connectarà els municipis de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts. Aquestes obres de grans dimensions serviran perquè els ciutadans d'aquests tres municipis puguin creuar el riu per primera vegada a peu o en bicicleta, en una xarxa de camins que suma ja més de 30 quilòmetres.

riu 2

El servei d'infraestructures de l'AMB confirma que al llarg d'aquesta setmana faran l'assecament de la zona de treball i s'iniciarà la construcció del pas a nivell dins del riu Llobregat. Les obres van començar el passat 2 de gener i s'allargaran previsiblement fins ben entrada la primavera. La data d'acabament del gual s'estima per a finals d'abril, però pot variar en funció del règim pluviomètric.

 

Redacció / Fotos: AMB