Stop Pujades Transport convoca mobilitzacions per demà

Imprimeix

La plataforma que reivindica la tornada a les tarifes del 2013 farà accions sorpresa en una vintena d’estacions entre les quals hi ha de baixllobregatines

La Plataforma Stop Pujades Transport es torna a mobilitzar després de tres setmanes consecutives d'accions a les estacions. Aquest dimecres 24 de gener convoca de nou accions per visibilitzar les reivindicacions en una vintena d'estacions del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Vallès i el Maresme.

pujada tarifes 2

Reivindicacions

Stop Pujades Transport continua demanant la tornada a les tarifes del 2013, una Taula Social del Transport vinculant que fixi unes tarifes socialment justes, recuperar la gestió pública directa allà on ha estat privatitzada (deixant fora a la Caixa, Indra i la resta d'empreses que la gestionaran) com és el cas del Tram, la L-9, algunes línies d'autobús o la T-Mobilitat, i la màxima transparència en qüestions com les retribucions dels directius de TMB (l'empresa es nega a fer publiques tot i les sentències segons la plataforma) o els plecs de la T-Mobilitat. Des de la plataforma s’exigeix que “l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana, la Generalitat i el Govern espanyol, com a responsables, donin la cara.”

Stop Pujades Transport és una plataforma integrada per persones a títol individual, col·lectius i moviments socials i s'organitza assembleàriament. La voluntat de la plataforma és continuar amb les mobilitzacions en defensa d'un transport públic al servei de les classes populars.

 

Redacció / Fotos: Stop Pujades Transport